fridajosephinevolontarresa.blogg.se

Vi har i Januari 2013 gjort vår livs resa. I 3 veckor jobbade vi som volontärer på ett barnhem i centrala Thailand. Här på bloggen kan ni läsa om hela vår upplevelse och om allt för- & efterarbete samt reflektioner av allt arbete.

Update

Kategori: Allmänt

 
 
Vi är nu mitt i studenttider och fler glädjande besked har kommit. Nu när studenten är här och lyckan och lättnaden är total så har det hänt några saker som kan göra oss ännu stoltare över vårt projekt än vad vi har varit.
 
För en vecka sedan fick vi hem kyrkobladet och där kunde man läsa om vårt projekt, så himla roligt att det sprids och att vårt arbete uppmärksammas.
 
Från en liten nyhet till en stor nyhet. 
Förra veckan mailade vi filmen till vår kontaktperson på Volontärresor.se och dagen efter hade filmen visats på storbild inför hela redaktionen. Responsen på flmen blev så himla bra att de nu i veckan kommer lägga ut den på deras facebooksida som har över 5000 följare. Och sist men inte minst fick vi frågan om de fick använda filmen som reklam/inspirationsfilm för framtida volontärer.... Hur stort är inte detta?? Vår film som vi suttit och klippt ihop ska användas av ett proffsigt och stort företag... Vi är så stolta och vi kan inte avsluta våra 13 år i skolan på ett mycket bättre sätt. 
 
Tack för att ni följt oss här och nu kommer vi dyka på lite överallt så håll utkik
 
Kramar Frida och Josephine 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: