fridajosephinevolontarresa.blogg.se

Vi har i Januari 2013 gjort vår livs resa. I 3 veckor jobbade vi som volontärer på ett barnhem i centrala Thailand. Här på bloggen kan ni läsa om hela vår upplevelse och om allt för- & efterarbete samt reflektioner av allt arbete.

Föreläsning avklarad

Kategori: Allmänt

På förmiddagen idag hade vi vår föreläsning om vår volontärresa i Lindome församling. Det var roligt att äntligen få visa upp vad dem hade sponsrat.
Vi började vår förmiddag med gudtjänst sedan var det dags för kyrkkaffe och det var under kaffet som vi hade vårt lilla föredrag. Vi hade lagt upp det så att vi började med att presentera oss själva sen berätta lite kort om förarbetet, bidragets betydelse, vårt syfte och mål med resan samt hur vi reagerade på plats. Vårt föredrag avslutade vi med att visa vår film. När filmen var slut så fick vi många applåder samt frågor som vi glatt svarade på. Vi möttes återigen av väldigt positiv respons så vi kan inte klaga på avslutet av vårt 2 åriga projekt. 
 
Tack Lindome församling igen, det var ni som gav oss vårt första bidrag och utan ert bidrag kanske vi inte hade kommit iväg på resan. Ert bidrag betydde väldigt mycket under de tuffa perioderna vi hade och extra kul är det att det just är Lindome församling som stödjer eftersom vi är uppvuxna och fortfarande bor här. 
 
Just nu känner vi lycka, lättnad och stolthet..
 
 
 
 
 
 
 
 
Trevlig söndagskväll
 
Kramar 
Frida och Josephine 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: