fridajosephinevolontarresa.blogg.se

Vi har i Januari 2013 gjort vår livs resa. I 3 veckor jobbade vi som volontärer på ett barnhem i centrala Thailand. Här på bloggen kan ni läsa om hela vår upplevelse och om allt för- & efterarbete samt reflektioner av allt arbete.

Sista inlägget

Kategori: Allmänt

Sista inlägget på denna bloggen för detta året men man vet aldrig om vi dyker upp här igen en vacker dag när nästa volontärresa planeras. 
 
Vi har nu tagit studenten båda två och efter 12 år i skolan så är det helt underbart att vara fria även fast vi planerar studier och jobb. 
 
Sista året i skolan kunde inte bli mycket bättre, vi kämpade, vi lyckades och det gick bättre än vad vi hade kunnat drömma om. 
Som pricken över i:et på vår studentdag så fick vi båda pris och stipendium: 
Josephine tilldelades diplom för bästa projektarbete och Frida fick stipendium för bästa studieresultat 2010-2013 
Vi är stolta och otroligt glada över utmärkelserna och vi trodde aldrig att det här skulle bli så här lyckat. 
 
Vi startade arbetet 2011 och då hade vi inga förväntningar och vi visste inte vad vi skulle ge oss in på. Nu två år senare är det svårt att förstå hur länge vi egentligen har jobbat med projektet. Vi har fortfarande svårt att förstå att vi varit iväg på resan och det är snart 6 månader sen vi lämnade svenskmark för vårt äventyr i Thailand. 
 
Vi hoppas också att vi inspirerat andra att åka som volontärer och om du har någon fråga till oss så är det bara att maila eller skriva till oss på vår facebooksida. 
 
Facebooksida: https://www.facebook.com/FridaJosephinesVolontarprojekt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi avslutar det sista inlägget med en glad bild från studenten
 
 
Kramar
 
Frida och Josephine 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: